Dušek Lan Karbon Memory

Visokoelastični dušek Woolmark kvaliteta
najnovije generacije

Dušek LAN KARBON MEMORY predstavlja nešto potpuno novo na ovim prostorima. Spada u grupu ortopedsko-anatomskih dušeka koji zbog svoje fleksibilnosti omogućava pravilan ergonomski oblik tela svakog korisnika bilo koje fizičke konfiguracije.

Navlaku dušeka čini pomenuti lan ili material obogaćen kedrovim uljem Woolmark kvaliteta po izboru.

Revolucionarno otkriće profilisane memorijske pene i  jezgra najfinijeg sastava, omogućava da se rotiranjem dušeka mogu dobiti različite tvrdoće, a time zadovolje potrebe i najzahtevnijih korisnika.

Prozračnost dušeka LAN KARBON MEMORY

Visoki stepen prozračnosti dušeka je od ključne važnosti za postizanje zdrave klime spavanja koja ima antibakterijsko delovanje i sposobnost  eliminacije grinja.

Jezgro dušeka se sastoji od izuzetno prilagodljive termoosetljive memorijske  pene sa masažnim efektima  i visokoelastične poliuretanske pene. Ova visokoelastična pena objedinjuje najnovija otkrića i kao takva je jedan od najkvalitetnijih materijala na svetu zbog svoje trostruko više dugotrajnosti kao i zbog svoje prozračnosti koja omogućava jednu od najvažnijih funkcija svakog dušeka a to je da dušek pravilno diše. Ukupna visina dušeka je 18 cm što mu daje mogućnost izuzetno dobrog ventiliranja a da udobnost ne bude ugrožena. Sa strane je specijalno 3-D platno koje prilikom pokreta (ustajanje, okretanje itd) propušta vazduh i na taj način dušek diše i postiže se zdrava klima spavanja.

Anatomsko delovanje

Kako bi se maksimalno smanjili rizici iskrivljenja kičmenog stuba prilikom ležanja, unutrašnjost dušeka LAN KARBON MEMORY se klasifikuje kao čvrsta (kruta) ali istovremeno je i izuzetno fleksibilna.

Dušek LAN KARBON MEMORY  je idealna podrška kičmenog stuba, posebno za osobe srednjih godina i starijih ljudi kako bi se sprečile bolesti kičme i smanjio zamor tela prilikom ležanja.

Sa donje strane je krbonska mreža.

Cena proizvoda: od 1.128 €

Želite ovaj dušek?

Budite oprezni!
Kupujte originalne Woolmark proizvode
samo kod licenciranih Woolmark partnera!
Triostyle nudi proizvode koji su
sertifikovani Woolmark kvalitetom
i kao takvi su originalni i zaštićeni na tržištu.