Mali proizvodi

Magnetni pojas

Magnetni pojas, sa jedne strane čista runska merino vuna, sa druge antibakterijski material, a unutra magnet. Koristi se za lokalnu magnetnu terapiju. Pomaže kod bolova u bilo kom delu tela, pokretanje cirkulacije na lokalnom nivou.

Antibakterijska navlaka

Antibakterijska navlaka je laka za nošenje, lako staje u kofer I ide svuda sa nama. Kao što bi i trebala, i služi da nas štiti od bakterija iz jastuka na kom je neko spavao pre nas. Opšte je poznato da čovek ima najviše bakteriija upravo u ustima i sve te izlučevine se talože upravo u jastuku. Njabolju zaštitu pruža upravo antibakterijska navlaka.

Merino papuče

Merino papuče su sačinjene od čiste runske merino vune, stoga noga diše tako da ne dolazi do gljivičnih oboljenja i neprijatnih mirisa. Ono sto je važno da jako dobro održavaju temperature samih nogu. Papuče su za kućnu upotrebu i zahvaljujući magnetu u predelu stopala deluju na ogroman broj nervnih završetaka koje se nalaze u samom stopalu.

Magnetni merino okovratnik

Magnetni merino okovratnik je poseban okovratnik, ne samo za putovanja već I za dnevni odmor kod kuće ili na poslu. Nije od gela pa ne može da iscuri niti na naduvavanje pa ne može da se izduva, punjen je anatomskim punjenjem tako da će uvek i svuda drzati vrat u pravilnom položaju. Čista runska merino vuna dozvoljava da koža dise i sam okovratnik je potpuno prozračan. Magnetna traka pomaže u cirkulaciji krvnih sudova u predelu vrata.

Relax jastuk

Relax jastuk, dimenzije 40×80, po nemačkim lekarima idealna dimenzija jednog jastuka. Visina od 40 cm je dovoljno za glavu i vrat, a dugačak je 80 cm jer se tokom noći okrećemo levo ili desno i glava je uvek na jastuku i vrat uvek ima pravilnu potporu. Ne može svima da odgovara ista visina jastuka jer nismo svi istih dimenzija i ne spavamo svi u istom položaju. Zato Woolmarkov jastuk ima sa strane patent gde podešavamo visinu jastuka onako kako nama odgovara tako da nam vrat uvek ima pravilan položaj u odnosu na kičmu, da ne bi došlo do tzv. efekta baštenskog creva kako ga lekari zovu. Ono što je još karakteristično za ovaj jastuk jeste to što je anatomski ili ortopedski pa se uvek vraća u svoj prvobitan položaj. Ovo je značajno jer, na taj način, stalno obezbeđuje dobru snabdevenost mozga sa krvlju odnosno kiseonikom, tzv. oksigenizaciju mozga. Jedna od najvažnijih karakteristika jeste održavanje. Većina ljudi najčešće peru svoj jastuk na 30, 40, retko ko na 60 stepeni, neko provetrava…

Relax jastuk se iskuvava!

Pere se na 90 stepeni jer tek na tim temperaturama ubijamo sve bakterije i tako dobijamo čist i sterilan jastuk. Svi mi imamo prirodne izlučevine iz nosa, usta, ušiju, kože, kose, sve to kad se pomeša sa grinjskim izmetom dobijemo one braon fleke na jastuku. Iskuvavanjem se to sve uklanja i dobijamo čist i sterilan jastuk i nikako drugačije. Dakle idealnih je dimenzija, anamotski, podešava se po visini i iskuvava se na 90 stepeni znači antibakterijski.

Cena Relax jastuka iznosi 3.500 dinara.

Alpenkrauter krema

Alpenkrauter krema je jedna od najpoznatijih antireumatskih krema u svetu, sa tradicijom dugom vise od 75 godina. Zahvaljujući sastavu od velikog broja prirodnih biljaka jako dobro I efikasno deluje na mesto nanošenja.

Takođe se par kapi kreme stavlja u ključalu vodu radi inhalacija.

Dopadaju vam se naši proizvodi?

Budite oprezni!
Kupujte originalne Woolmark proizvode
samo kod licenciranih Woolmark partnera!
Triostyle nudi proizvode koji su
sertifikovani Woolmark kvalitetom
i kao takvi su originalni i zaštićeni na tržištu.