Prezentacija

Zakažite prezentaciju
Osvojite vredne poklone i putovanja

Ukoliko putem sajta ili telefonom zakažete prezentaciju u vašem gradu, imate veliku šansu da učestvujete u našim promocijama i putovanjima. Na poklon dobijate kremu, koja inače ima maloprodajnu vrednost od 2.900 dinara, krstarenje Dunavom i Savom i još mnogo toga... Na slikama ispod se uverite i sami kako izgleda jedna naša prezentacija i kako naši gosti i zainteresovani kupci uživaju u prelepom krstarenju.

Dobijate vaučere za 50 odsto popusta
za smeštaj na popularnim destinacijama

Vila Živković

Vaučer za smestaj u Vili Živković u Soko Banji obezbeđuje 50 posto popusta na smeštaj. Sama Vila Živković je smeštaj koji se sastoji od luksuzno opremljenih studija i apartmana u kom mogu boraviti do tri osobe. Lokacija smeštaja je sam centar Soko Banje. Za 7 dana boravka u Vili umesto 26.000 dinara izdvojićete svega 13.000 dinara za potpuni užitak za Vas i još dve vama drage osobe, a u cenu je uračunat i boravak na ukupan smeštaj.

Vila I

Vila I se nalazi nadomak samog centra Niške Banje. Niška Banja je jedna od najpopularnijih i najposećenijih banja u Srbiji. Smeštaj je izgrađen prošle godine tako da ćete biti jedni od prvih gostiju. Sadržaj smeštaja su dve odvojene spavaće sobe sa bračnim ležajevima, odvojeno dnevna soba i komplet opremljena kuhinja. Redovna cena zakupa smeštaja na 7 dana jeste 28.000 dinara. Ovaj vaučer za smeštaj u Vili I obezbeđuje 50 posto popusta tako da ćete Vi i još tri Vama drage osobe boraviti sedam dana u ovom potpuno novom smeštaju za ukupno 14.000 dinara.

Zakažite prezentaciju

Saznajte sve o našim proizvodima i kako vam mogu pomoći da živite zdravo. Prezentacija je potpuno besplatna, a pored toga vas očekuju pokloni iznenađenja u vidu vrednih nagrada (proizvodi, putovanja, krstarenja i još toga...).

  Budite oprezni!
  Kupujte originalne Woolmark proizvode
  samo kod licenciranih Woolmark partnera!
  Triostyle nudi proizvode koji su
  sertifikovani Woolmark kvalitetom
  i kao takvi su originalni i zaštićeni na tržištu.